Politie zoekt jonge daders woningoverval Vlaardingen

Normal 1920px dutch police car vw transporter
Afbeelding: Wikimedia

Vlaardingen - De zoektocht is in volle gang naar drie brute overvallers, die gisteravond een huis binnendrongen aan de Verheijstraat in Vlaardingen en daar een moeder met haar kinderen bedreigden, vast bonden en beroofden. Ze gingen ervan vandoor met onder meer twee laptops, een horloge en een Playstation. Het gaat om jonge overvallers van geschat tussen de 15 en 18 jaar oud.

De bewoonster was dinsdagavond 24 maart thuis met haar 8-jarige zoon, haar 18-jarige dochter en diens vriend. Toen er rond 19:40 uur aan de deur werd geklopt, zag ze door het glas een jongen staan. Ze deed open, en voordat ze het wist werd ze met geweld de gang in geduwd. Drie jongens kwamen het huis binnen en bedreigden de vrouw en andere aanwezigen met een knuppel en een mes. De handen van de bewoners werden vastgebonden. De overvallers namen de tijd en doorzochten een half uur lang het huis. Daarna gingen ze er met hun buit in onbekende richting vandoor, het gezin ontredderd achterlatend.

Signalement

De daders hebben het volgende signalement:

Dader 1 is  ongeveer 15/16 jaar oud, dun van postuur en ongeveer 1.65 lang. Hij droeg zwarte kleding, met een North face jas kleur zwart met horizontale stiksels.

Dader 2 is  ongeveer 17/18 jaar oud en rond de 1.80 lang. Hij is normaal tot groot van postuur, donker getint en droeg zwarte kleding.

Dader 3: is ongeveer 17 jaar oud en licht van huidskleur.

Adverteren op VlaardingenActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op VlaardingenActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Vlaardingen
04:24

18° C

Bewolkt

0.89 km/h

70%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief