Drie verdachten aangehouden na beschieting woning in Vlaardingen

5 maanden geleden gepubliceerd

Drie mannen, een 19-jarige uit Poeldijk, een 20-jarige uit Naaldwijk en een 17-jarige uit ‘s-Gravenzande, zijn aangehouden in verband met een schietincident in Vlaardingen. De arrestatie vond plaats op vrijdagochtend 1 maart in Rotterdam.

Beschieting Van Beethovensingel

De woning aan de Van Beethovensingel in Vlaardingen was kort voor de arrestatie van het trio beschoten. Hoewel er een ruit beschadigd raakte, is er gelukkig niemand gewond geraakt bij dit incident.

Snel onderzoek leidt tot arrestatie

Direct na de beschieting startte de politie een onderzoek, waarbij al snel een personenauto in beeld kwam. Deze auto werd gezien op de Groene Kruisweg in Rotterdam en staandegehouden. De inzittenden, de drie nu aangehouden verdachten, werden direct gearresteerd. Ze zitten momenteel vast en worden verhoord.

Oproep getuigen

Ondanks de snelle arrestatie van de drie verdachten, is het onderzoek naar de beschieting nog niet afgerond. De politie roept getuigen die de beschieting hebben gezien of beelden ervan hebben, bijvoorbeeld van een deurbelcamera of dashcam, op om contact op te nemen. Het telefoonnummer voor deze meldingen is 0900-8844.