Getuigen gezocht steekpartij bij straatroof in Vlaardingen

Normal bord met logo politie
Afbeelding: Politie

Een 39-jarige man uit Maassluis raakte woensdagnacht 16 december om 00:15 uur gewond na een steekpartij aan de Kraanvogellaan in Vlaardingen. Zijn vriend, een 21-jarige man uit Vlaardingen, werd geslagen en beroofd. Voordat er gestoken werd, zou er ruzie zijn geweest met een groep personen. De politie zoekt getuigen.

De 21-jarige man wilde geld opnemen bij de pinautomaat aan de Kraanvogellaan. Daar kregen hij en de 39-jarige man het aan de stok met een groep van 5 tot 7 personen. Zij beroofden de een, en staken de ander neer. Hierna sloeg de groep op de vlucht.
Toen de politie ter plaatse kwam, waren de slachtoffers al op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gegaan.

Heeft u informatie?

De politie heeft beelden van het incident veilig gesteld en met een aantal getuigen gesproken. Maar meer informatie is welkom. Heeft u iets gezien? Weet u wat zich heeft afgespeeld? Kent u mensen die tot de groep belagers behoren? De politie spreekt graag met u. Bel met 0900-8844, of anoniem via M op 0800-7000. 

Adverteren op VlaardingenActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op VlaardingenActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Vlaardingen
00:50

18° C

Bewolkt

0.89 km/h

70%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief