Twee verdachten aangehouden voor steekpartij Vlaardingen

Normal 15121381050 da93d6f6b9 k
Afbeelding: Shirley de Jong

Vlaardingen - Op de Reigerlaan in Vlaardingen werd gisteravond rond kwart voor elf een 51-jarige man neergestoken. Hij is met verwondingen aan zijn been en onderrug naar het ziekenhuis vervoerd. Later op de avond zijn twee mannen van 49 en 16 jaar uit Schiedam aangehouden voor betrokkenheid bij de steekpartij.

Rond kwart voor elf kwam er bij de politie een melding binnen dat een 51-jarige man gewond was geraakt bij een steekpartij. Getuigen hadden kort na het incident twee auto’s zien wegrijden. Agenten zijn op aanwijzingen van de alerte getuigen in de omgeving gaan uitkijken naar de auto’s, waarna er op de Eksterlaan twee verdachten konden worden aangehouden. Deze 49-jarige vader en zijn 16-jarige zoon worden verdacht van betrokkenheid bij de steekpartij en zitten momenteel nog vast.

De politie gaat vandaag verder met het onderzoek. Mogelijk ligt de aanleiding van het incident in een ruzie tussen de kinderen van verdachte en slachtoffer eerder op de dag. Agenten gaan vandaag in gesprek met getuigen, en bekijken beschikbare camerabeelden. Het slachtoffer ligt nog in het ziekenhuis en wordt daar behandeld aan zijn verwondingen.

 

Adverteren op VlaardingenActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op VlaardingenActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Vlaardingen
01:44

18° C

Bewolkt

0.89 km/h

70%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief